dimarts, 21 d’abril del 2015

TORNADA A LA NORMALITAT


Hola a tots,

Avui ja tornem a la normalitat. Abans de fer-ho, però, ens agradaria acabar-vos d'explicar el dia d'ahir. Al matí, vam fer una ruta per Groningen. Vam pujar a la Martini Tower i també vam practicar un esport anomenat SUP, que consisteix en plantar-se a sobre d'una taula i navegar pels canals amb l'ajuda d'un rem. Va ser molt divertit!

Al migdia vam tornar a l'institut, on ens vam acomiadar de tots els alumnes i professors holandesos amb una tristesa molt gran. Amb llàgrimes als ulls, vam pujar a l'autobús i vam marxar cap a l'aeroport. L'avió va sortir puntual a les 20:35h, i vam arribar a Barcelona a les 22:45, on ja ens experaven totes les famílies amb un somriure. 

Us deixem algunes fotos del dia d'ahir. 

El viatge a Holanda ha estat una experiència inoblidable per tots. Hem gaudit molt d'Holanda i, sobretot, de la seva gent. Ens enduem una imatge única d'un país molt verd, amb aigua i canals per tot arreu, ple de flors de molts colors, amb molins i moltes bicicletes. I hem conegut una gent fantàstica, molt oberta i agradable amb nosaltres, que ens ha fet gaudir moltíssim de la nostra estada allà. 

Fins la propera!!!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada