dijous, 16 d’abril del 2015

DIA FANTÀSTIC A AMSTERDAM

Hola!

Ja tornem a ser aquí! Avui ha tornat a ser un gran dia, ja que hem conegut la capital d'Holanda, Amsterdam. El dia ha començat a les 9 del matí, quan ens hem trobat a l'estació de Groningen per agafar el tren cap a Amsterdam. Ha estat un viatget llarg, però molt entretingut, ja que posar 80 alumnes en un tren és sempre una experiència única. 

Cap a les 11 del matí hem arribat a Amsterdam i hem començat a caminar per creuar tot el centre de la ciutat fins als museus que havíem de visitar, el Rijksmuseum i el museu Van Gogh. Les visites han sigut curtes, però molt interessants. Seguidament, ens hem passejat pels canals de la ciutat amb una barca. Ha estat una estona molt agradable, i una experiència única, ja que hem pogut veure i viure la ciutat des de l'aigua. Hem vist la casa d'Anna Frank i molts altres racons màgics d'Amsterdam. El passeig ens ha servit per fer-nos una molt bona idea del que és la ciutat. 

Després del passeig, hem tingut temps lliure per poder acabar de gaudir de la ciutat. Alguns han fet compres, d'altres han passejat pels carrers més emblemàtics, d'altres han aprofitat per fer un bon àpat holandès, d'altres han anat a la fira... Ha estat una estona molt enriquidora per tots. Tots els alumnes asseguren que ha valgut molt la pena. 

Cap a les 6 de la tarda, hem agafat el tren de tornada a Groningen. De nou, el viatge ha sigut animadet. Hem arribat a Groningen a quarts de nou del vespre, i ja hem tornat tots a les nostres cases per poder descansar per demà, que ens espera un altre dia ben intens. Avui anem a dormir molt contents de la nostra experiència a Amsterdam.

Fins demà!

























































1 comentari:

  1. Moltes gràcies!!!!!
    Aquestes fotos son fantàstiques i encomanen felicitat, diversió.... i tendresa.
    Mira que son guapos/es eh!!!! :)

    ResponElimina