dimarts, 14 d’abril del 2015

DE GURB A GRONINGEN

Hola!

Estem molt contents perquè avui ja us podem escriure des de Groningen! 

Aquest matí ens hem llevat d'hora i amb molts nervis i ganes d'emprendre el nostre viatge a Holanda. A un quart de vuit ens hem reunit tots davant de l'institut per agafar l'autobús cap a l'aeroport juntament amb els companys de La Plana. A l'aeroport hem superat amb èxit l'aventura del check-in, les maletes i l'embarcament. I quin comportament més exemplar que han tingut els nostres alumnes!

A les 11:05h l'avió ja despegava cap a Amesterdam, on hem arribat a les 13:10h després d'un viatge molt tranquil i assolellat que ens ha permès gaudir molt de les vistes. El més espectacular ha estat veure Holanda des de l'aire, amb tots els camps verds envoltats de canals i els tulipans que comencen a florir. Ha estat fantàstic! 

Un cop a Amestardam, ens hem menjat l'últim entrepà català que portàvem a les maletes i hem agafat un autobús cap a Groningen, on hem arribat cap a les 5 de la tarda. Allà, ja ens esperaven tots els alumnes i professors holandesos. Només veure'ls de lluny, hem tornat a sentir els crits d'emoció dels nostres alumnes, que s'han convertit en abraçades just al baixar de l'autobús. Després, les famílies ens han preparat un magnífic sopar de benvinguda, on hem pogut degustar plats molt especials. 

Cap a les 7 de la tarda, cada alumne ha marxat cap a la que serà la seva casa durant una setmana, nerviosos i contents de conèixer aquesta nova família holandesa. Estigueu pendents, que l'aventura continua!

Bona nit! 





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada