dimecres, 18 de març del 2015

BENVINGUTS!

Bona nit, i benvinguts al bloc de l'intercanvi Gurb-Groningen!

Avui ha estat un dia molt especial per l'Institut de Gurb, i és que per fi s'ha fet realitat el nostre somni i ens han arribat els alumnes i professors holandesos de Groningen amb els que durem a terme l'intercanvi juntament amb l'Institut La Plana.

Al matí, les classes s'han dut a terme amb total normalitat, tot i que alguns ja teníem els nervis a flor de pell. Feia molt de temps que preparàvem aquest intercanvi, i per fi havia arribat el dia esperat! A les 5 de la tarda ens hem trobat tots, professors, alumnes i famílies, al Punt Jove de Gurb, on les famílies ens han preparat un magnífic sopar. Poc més d'una hora més tard, s'han començat a sentir crits d'emoció, i és que l'autobús que portava els holandesos havia arribat a Gurb!

Han estat uns instants de molts nervis i molta expectació entre tots els assistents. "Reconeixeré la meva parella?", es preguntaven molts. Poc a poc, els alumnes i professors holandesos han començat a baixar de l'autobús i de seguida s'han trobat i conegut en persona amb els alumnes de Gurb i La Plana amb els que tant havien parlat abans d'aquest moment. Ha estat molt emocionant veure les abraçades que es feien, i la gran alegria amb la que es saludaven tots.

Tot seguit, hem fet el berenar-sopar de benvinguda, que ha estat boníssim. Agraïm a les famílies tot l'esforç i il·lusió que hi han posat. Després de menjar una mica, els alumnes de Gurb hem cantat una cançó de benvinguda que havíem preparat pels holandesos, amb un missatge molt clar: "live a life you will remember". Hem volgut dir als nostres companys d'Holanda que estem molt contents de tenir-los entre nosaltres, i que tenim moltes ganes d'aprofitar cada moment d'aquest intercanvi.

Una estona més tard, hem marxat cadascú cap a casa seva, a descansar i agafar forces pels dies que passarem amb ells. Estem convençuts que serà una gran experiència per tots nosaltres.

Fins demà!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada