diumenge, 22 de març del 2015

DIVENDRES A BARCELONA

Hola de nou!

Ja fa quatre dies que tenim els alumnes holandesos entre nosaltres, i està sent una estada molt intensa, tant per ells i com per tots els que estem al seu voltant. Ens ho estem passant molt bé!!!

Divendres vam anar a Barcelona, a mostrar-los la nostra capital. Vam agafar el tren a Vic a les 8:40 del matí, i vam arribar a Barcelona cap a les 10. Un cop allà, ens vam dividir en grups i vam començar una activitat de descoberta de la ciutat que va durar tot el matí. Cada grup, tenia l'objectiu de visitar diferents llocs emblemàtics de la ciutat i, un cop allà, buscar la resposta a una pregunta per tal de poder avançar cap al següent punt. També calia fer una foto del grup sencer al lloc visitat i penjar-la a l'Instagram amb l'etiqueta #vicgroningen2015. Si voleu, podeu entrar a l'aplicació i mirar-les!

L'activitat va ser molt emocionant, ja que cada grup es va haver d'espavilar a dissenyar la ruta per la ciutat, agafar el metro per arribar als diferents llocs, demanar ajuda als vianants... tota una aventura, tant pels catalans com pels holandesos! Cal felicitar als alumnes, perquè ho van fer molt bé!

A la una del migdia ens vam trobar tots a la Plaça Sant Jaume per intercanviar experiències, i després vam tenir temps lliure per dinar i fer quatre compres, fins a les 4 de la tarda, que vam agafar el tren per tornar cap a Vic. Va ser un gran dia! 

I no us penseu que després vam anar tots cap a casa! Un cop a Vic i Gurb, cadascú va continuar amb els seus plans per acabar d'aprofitar el divendres. Uns vam anar a menjar tapes, els altres a fer una altra volta per Vic, els altres a jugar a pàdel... Va ser un dia rodó. 

A reveure!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada